Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen gör ont


Och du är fortfarande den enda jag kan tänka på

Och jag vill så gärna skriva någonting vackert om att vi är påväg

Om att vi äntligen ser varandra så som vi förtjänar

Men jag kan inte förmå mig

För först nu så ser jag dig med sanna ögon

Och visst saknar jag dig

Och jag kommer hata den dagen våra vägar skiljs åt

För jag vet att när den dagen kommer så är vår gemensamma resa slut

Men jag vet ju redan nu att vi är påväg åt olika håll

Och det gör ont att veta att vi inte kommer känna varandra förevigt

För jag var beredd att låta dig behålla mitt hjärta

Och jag kommer sörja vår vänskap när den försvinner


Men jag vill aldrig ha tillbaka det som var




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-04 01:31



Bookmark and Share


    vilgot hellros
detta gillas!
2011-11-09

    Herr Ångest
Ärligt och inenrligt.. berörande med andra ord..
2011-10-04

    Birgersdotter VIP
vackert berörande
2011-09-04

  Ulla K
En text man kan relatera till. Fint skrivet som berör.
2011-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Men sanningen befriar.
2011-09-04

    Smurfelina
Ja sanningen gör ont ibland, men jag ser det som en styrka att kunna inse sanningen. som i din text att du ser att ni är på väg åt olika håll. Att kunna njuta av den tid ni nu får tillsammans tills den dagen kommer.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz