Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strumporna tar slut


Strumporna tar slut

Och kjolen börjar

Och nåt annat

Och dit solen aldrig når

Fast nästan, numer

Och man ser kanten

Ett lockande lår

Medvetet lockande nära

För blickarna som gärna bära

Dithän


Och blickarnas vågade lockiga lockelser

Planerad som, en butiksfrestelse

Även om de säger annat

Och de vet att om de får en blick

Blir det gärna så att den stannat

Ögon känsliga för grönt

Nej förlåt, hud, HUD var det visst

Ögon känsliga, för lockande hud

Än mer i solens sken…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 83 gånger
Publicerad 2011-10-01 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO