Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor

På en tidlös linje

kan stjärnor

bli till grus

 

Och mitt hopp om skönhet

i varje ögonsten

går itu

 

Men som om det vore

minnesförlust

så hoppas jag igen

 

Och varje gång slår ni

min blåögdhet

svart

 




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-04 14:53



Bookmark and Share


  blaite
Så söt text
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér