Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag saknar din närhet
Jag saknar dina kyssar
Jag saknar dina andetag
Och jag saknar din blick
Din röst
Sättet du rör mig

Jag saknar dig
Jag saknar oss






Men mest av allt saknar jag mig själv

För du fick mig som din egen




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-04 15:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan blomma ut i vissa människors sällskap.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz