Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte vad du sa


Det är inte vad du sa
Eller vad du inte sa
Men kanske det du hälsade
Genom att inte hälsa

Slit din hälsa med hälsan
Fy fan för såna som dej
De känns som att
Allt, var lögn

Allt är lögn
Att inte ens ha ett ord
Efter all denna tid..
All denna lögnaktiga tid…

”Nej du fick ingen hälsning”
berättade han
”speciellt inte du” sa han
fortsättningsvis…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO