Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det optimala sveket


Det optimala sveket
Mot sina vänner är
Man lämnar med alla frågor


Om varför varför varför

De som ändå eller i alla fall

Kanske haft en kär


För de egna man haft kärlek till
Så lämnar man in
Och inga frågor får svar
Varför varför varför…
Finns inget, försvar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-29 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO