Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYheter i Juli känns bekant idag med


Brist på farmaceupter
Färre som går i ”pride festivalen”
Kris i I-länderna
Svält i Afrika

De första kan inte öppna
För att man splittat upp och öppnat fler
Affärer
Lyxproblem

Man ”oroar” sej för att inte partiledarna går med
I ”pride festivalen”
Och man känner i alla fall
”va skönt om man slapp lite sånt tjat”

I-länderna d v s Europa och USA
Har levt över sina tillgångar
Nu får man smaka på det sura äpplet
Och man ser intervjuer med ”Börsanalytiker”
Troligen med miljoner i lön
Och betalar knappt nån skatt..

Afrikas svält
Ja där kan nog ingen av de drabbade
Göra nåt…
De som krigar torde ha ordnat mat
För sej själva…
Och världen runt svälter

Fy fasen..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-09-05 05:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I tredje världen är man anständiga nog att inte arrangera dylika festivaler.
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO