Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sa farväl

Vi sa farväl till alla de drömmar vi någonsin haft
Förde dem bort till tomrummet
Vi som trodde att tiden skulle öppna våra dörrar
Att tiden skulle släppa in vårt ljus

Nu kan jag bara tänka att allt jag någonsin behövt var du
Bara dig i en minut, bara en liten stund
Det gör så ont
Tiden skulle skapa våra glödande mönster
Tiden skulle bygga våra broar
Allt det jag någonsin skulle behövt var ju du

Jag vill hålla din hand så hårt
Jag vill inte lämna denna jord, allt jag någosin behöver är du
Låt mig finnas
Låt mig få andas vid din sida

Tiden skär djupa fåror i kött och blod
Försvinn inte så fort
snälla låt mig andas vid din sida
Vi sa farväl till alla de drömmar vi någonsin haft tillsammans
Förde dem till tomheten




Fri vers av the wall
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-04 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wall