Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag lutar mitt huvud emot ditt bröst

för att finna lite tröst, så kan jag höra dina så förtjusande hjärtslag
slå klart och tydligt
För som en djungeltrumma slår ditt hjärta, både rytmiskt och taktiskt
Ja, det gör det faktiskt
Och om du nu inte tror på mig så kan du ju alltid få lyssna på mitt hjärta och mina så tickande hjärtslag
Mina nu så tickande hjärtslag som bara slår för dig
Slår för dig och ingen annan
Och då så kommer du även att inse att jag inte är en
som bara snackar en massa skit
En som bara hittar på

Ja, jag kan höra dina så djupa och långdragna andetag
när vi ligger sked till sked
Och trots att du sen snarkar med besked, så suger jag ändå i mig vartenda ett av dom hela natten lång
då de bara inte vill lämna mig ifred
Så när vi två bara ligger där sked till sked tillsammans, så bara myser jag
då jag bara har mina båda långa armar runtom dig
i mitt omfång

Ja, jag kan höra och känna av alla dina så förtjusade hjärtslag, ty alla dina så djupa och långa andetag
Och jag kan inte säga att jag känner någonting annat, än ett välbehag
För, för dig så är jag så otroligt svag…

Ken Cassel
5/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 10:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Finfin!
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel