Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill att jag ska stanna kvar över natten

så behöver du bara fråga
Eller om du bara vill att jag ska gå för kvällen, så behöver du bara säga till
Ja, för det är helt okej för mig, för jag tar inte illa vid mig
För jag är inte den där personen som gärna bara tränger mig på
och håller på att bråka och stöka
Nä, för, för det är livet alldeles för kort, för
Så då är det väl bättre att vi bara kör med öppna kort, som det sig bara bör goda vänner emellan
För inte ska vi goda vänner gå bakom varandras ryggar när vi vet om att det är kommunikation som gäller
Att det är kommunikationen som är den bästa källan, för att kunna komma överens om saker och ting
Och jag vill tro att det är mycket sällan som man nu inte har mål i mun att kunna tala om hur man bara känner…

Så om du nu bara vill att jag ska stanna kvar över natten
så behöver du bara fråga
Eller om du nu bara vill att jag ska gå för kvällen, så behöver du bara säga till…

Ken Cassel
5/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 12:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokt skrivet
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel