Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen är min bästa vän!

För varje gång som jag bara får syn på den leendes glad, så börjar jag också att skina
då den bara smittar av sig på mig
Men när mörka moln bara skymmer sikten till solen och det bara börjar att regna
så är det jättelätt för mig, att också bara börja grina
Bli lite ledsen eftersom solen nu bara råkar att vara
min allra bästa vän
Blir lite ledsen då jag bara står där och saknar den…

Ken Cassel
5/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel