Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en liten cowboy

som ständigt är ute och rider på mina så höga hästar över land och rike
medan jag håller på att fösa fram alla mina så underbara kvidande mjölkkor
Och det i jakt på nytt och fräscht grönbete
Ja, så jag rider bara längs med vågorna som flyter fram längs med hela kusten
samtidigt som jag bara hoppar över vartenda dike
Ja, så följer bara snällt med vindarna när hästen min helt plötsligt bara sätter fart utan dess like
Bara skenar iväg
Men då jag förstår att den bara vill testa mig lite
Vill bara se vad jag går för
Vill väl bara se om jag ramlar av eller så
Så när min springare bara sätter fart på det där viset, så håller jag bara i hatten med den ena handen
och tyglarna i den andra så som det sig bör
Nä, inga bekymmers
Och det eftersom det är jag som är den där lilla cowboyen som alltid genast bara återtar kontrollen
över hingsten min
när han bara beter sig sådär otroligt konstigt och nyckfullt åt
Jo, för jag är ju den där som bestämt men ändå ödmjukt bara för fram denna så otroligt vackra varelse till kuse
medan jag på den bara tutar och kör...
Hoppla Polle!!!

Jag är bara en liten cowboy

Ken Cassel
5/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-05 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel