Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken ger mig vingar...


Den här texten är till Någon...

En gång jag mötte dig, det var då mitt liv var som mörkast
du mötte min blick och sa: Jag hjälper dig igenom allt.

Jag minns hur du kramade om mig med sån värme
och jag dog i dina armar,du var och kommer alltid vara den enda

Du har alltid stått vid min sida men alltid varit ärlig när jag
många gånger också haft fel och du har då visat mig rätt.

Jag kan inte leva utan dig,jag älskar dig så
Glöm mig inte, för vart skulle Jag ta vägen då?

Du är trogen och slänger inga otrohets blickar bort
ifrån mig. Nej jag vet nu, att jag är din för alltid.....




Fri vers av marie-helene
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-05 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gissar att detta skrivits till den Frälsare som även jag av nåd får bekänna som min.
2011-09-15

  Bibbi VIP
Förefaller som en kärlek Du kan lita på och vara trygg med.

Lycka till och var välsignade!
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene