Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Alltid i fin dräkt!

Pingvinen ifrån ort kylig
till måsen han var klar och tydlig
flyga kan du visst
men du har en stor brist
vid dyk blir din "frack" alltför yvig...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt