Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bundna ögon




Leder du mig

Genom

Skogen


Vassa grenar



River

Min nakna hud




Kylan



Vässar mina sinnen.









Fri vers av wildrose
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-06 12:14



Bookmark and Share


  yoakimu
Bra, mycket snyggt formulerad!
2011-09-19

  M.A.J.R
wow kortfattat men så mycket i de
absolut bästa för idag
2011-09-06

    ej medlem längre
Oh..start..sensuellt..en fin text..tycker om sådana här kortfattade pärlor...
2011-09-06

    Max Poisé
Det förhärdnar inom!

Bra skrivet!
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose