Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag vet vad som ska ske i kärlek...men inte när eller hur...och du...jag drömmer alltid...om dej...


Sanna drömmar...


Jag såg dig
I drömmen
Innan jag såg dig
På riktigt
Jag visste
Du skulle vara där

För mig
Är drömmar levande och sanna

Men jag drömmer bara sant
När jag drömmer om kärlek
Bara då

Jag ser dig
Varje natt
I drömmen
Varenda natt
Är du hos mig

Och du, jag vill
Så gärna
Mer än allt

Att min dröm
En dag
Ska bli

Sann...



TT

(c) 2011





Fri vers av TT
Läst 383 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-06 12:35



Bookmark and Share


  Angeldust
Drömmar behöver inte förbli drömmar, kram Sunny
2011-09-08

  wildah
Tänk om hon visste!
2011-09-06

  Ninananonia VIP
Så vackert...visst kan drömmen bli sann :)
2011-09-06

    ej medlem längre
- Livet är fullt av mirakler - och gudarnas vägar outgrundliga.
- Visa tillit och dina önskningar kommer att bli sanna.
MVH Bella Pling
2011-09-06

    Birgersdotter VIP
Det blir den..du tänker
så starkt
denna önskan
att det kommer
att hända
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT