Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
B J Person är ett fiktivt namn, och absolut inte ett påhopp mot någon på denna sajt.


B J Person




B J Person
patetiska krake
saknar mod
och stake

Hon saknar värme
elegans och tur
hon är instängd
i sin egen bur

Hon gnäller
över hur hon det har
hon har
inga riktiga vänner kvar

Feg
som hon är
B J Person
ställer till med besvär
Hon är falsk
som få
Jag hoppas
NI
henne slipper få

i er närhet,,,



© e-poeten





Fri vers av e-poeten
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten