Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde du verkligen det?!

Trodde du verkligen att jag skulle ta tillbaka dig, efter det som du bara har gjort emot mig
Varit riktigt stygg och gått bakom min rygg
Att jag bara skulle ge dig ännu en chans att kunna få
såra mitt hjärta
Att jag bara skulle ge dig ännu en chans att kunna ge mig
ännu mera smärta
Att jag bara skulle låta dig få chansen att kunna rasera
hela min värld åter igen

Nä, jag skulle inte tro det, min annars, så älskade vän
För nu så har jag ju fått lära mig ifrån en av de bästa
när kommer till kärleken
Och den personen är ju du
Och hur känns det själv nu, att bara bli nobbad och avsnoppad helt iskallt?

Hon svarar då, med en riktigt sorgsen blick och stämma
Inte så speciellt kul…

Men trodde du verkligen det
Trodde du verkligen att jag bara skulle ta tillbaka dig
För om du nu gjorde det, så trodde du helt fel…

Ken Cassel
6/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel