Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har spanat in dig under en lång tid nu

men aldrig riktigt vågat att ta mig mod att gå fram till dig
och säga ett litet Hej!
Men i mina drömmar så gör jag det
För då så går jag bara fram spontant till dig, och kramar om dig
Tar dig i min så stora famn
Och då jag bara tittar in i dina ögon, så tar du mig alltid med
till paradisets land
För när jag tittar in i dina så förtjusande ögon, så svävar jag bara iväg
och mår ingenting annat än bra
För där står ju du och jag nu, hand i hand och ler, medan vi bara skrattar lite åt varann
Så måtte det nu bara bli du och jag, en vacker dag, då jag bara har tagit mig mod och gå fram till dig
och fråga dig om en liten chans
Och då du bara så söt och grann och leendes glad, bara får ur dig ett litet Ja!

Jag har spanat in dig under en lång tid nu …..

Ken Cassel
6/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-06 16:37



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Söt
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel