Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam midsommar..


Stranden

 

Helande ensamhet.

 

Jag går längs stranden.

 

Mina fötter lämnar spår i sanden

 

Sanden värmer min kropp.

Strandens lugn flöder in i mig.

 

Vinden väcker mig till liv.

 

 

Jag sätter mig ner

tittar hur havet och himlen blir ett.

Låter mina tår smekas av sanden.

 

 

Solen har målat himlen i havet.

 

Kvällen är min.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-10 22:07



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Tack, det var en midsommarafton i ensamhet på havsstranden, utstött...men jag fick vad jag behövde.
2011-09-28

    maija tuori
Otroligt vackert målar du naturen och Dina kännslorna som blev en härligt helhet ...många applåder !!
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP