Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrensning

Jag dyker i
Slår nästan huvudet i botten
Vevar med armar och ben
I ett vansinnigt tempo

Kan inte tänka
Vill inte tänka
Inte känna
Eller analysera

Bara plöja fram
Räkna meter
Minuter
Andetag

Under ytan
Är allt i mjukare konturer
Jag hör hjärtat slå
Innanför pannbenet

Under ytan
Blir allt tystare
Och jag dränker mina
Egna tankar

Jag ville upplösas
Under dina händer
Ville andas in
Dina andetag

Höra ditt hjärta slå
Mot mitt
Och drunkna
I dina ögon

Istället håller jag andan
Här under ytan
Tills mina lungor sprängs
Och hjärtat börjar värka av syrebrist

Allt för att tömma
Glömma
Blunda
Och fortsätta framåt






Utan dej




Fri vers av Cahaya
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya