Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själen slåss för sitt liv. Din kropp krigar mot väderkvarnar. Och du har hamnat mitt i eldhavet bland flaxande blad. Stanna.... Stå still.... Gå ingenstans nu. Jag kommer...


Vill blåsa bort det onda

 

I min famn

vilar din kropp

jag nynnar

med stängd mun

visor från barndoms tröst

att låta vibrationerna

från min bröskorg

lugna dina höga toner

 

Min hand fångar

din flyktiga blick

Och för den tillbaks

mot slutet öga 

och ända fram mot

stillsam sömn

att läka dina öppna sår

 

Jag blåser

tvättar och rengör

lägger förband

med min hand

 

Allt till dig

 

Kom.... vila i min famn




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 485 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-14 22:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker!
2017-06-16

  lodjuret/seglare VIP
Förstår mig inte på en del människor. Bilden de visar av verkligheten är lockande tydlig, och du är i ditt uttryck här, inget undantag från den regeln.
2017-06-16

    ej medlem längre
Det bästa förbandet är det allra sista, "kom... vila i min famn". Så vackert och rofyllt skrivet!
2017-06-15

  Andreas db Gustafsson
Jag kommer.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya