Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvittning

 

älskade, jag strök längs väggar

till osynlighet

nej, inte för dig

för jag vet att varje din rörelse

grundar ny tro, kyrkorum

med kaplaner och kastratsångare

 

jag smög inatt, tyst, ut

du var där, trots

Samma ord
åtbörder orienteringstavlor

Olika terräng

 

Du ledde mig tyst tillbaka

kvittade din gråt mot min




Fri vers av cilax VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-07 12:38



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
så vackert, blev betagen.
2011-09-07

    ej medlem längre
Bokmärkt. Bomärkt.
2011-09-07

    ej medlem längre
I tysnad tas de bästa stegen.
Vacker dikt.
Tack.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt