Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minimalist javisst men.. först som sist en kvist och en boost för tallkotte kortare mellan loberna - bjuder hon den där Svartna på! *säljer eld till etna*




i ögat; bål

 

 

 

*
alltså ja alltid


när jag säger att jag
ska r inga skar inga ska ringa
(a as ask ari ng i i in gask a ring a )

så hakar jag upp mig på något
sätt



och vis på sätt
hakar jag upp

(sätt mig på något
en lupp så du ser

ser vad jag ser)



och vis har jag aldrig varit med om
mer än ett
(och två och två och tre och)

sätt

 

mig brevé

*

skar inga sk
a ring ar inga s
k
ar in

gas

k a r

ingas kar
inga skar
inga



hon bara blödde kraftigt
från alla

jag skar inga ska ringa

ask a

 

ring

aj


ej

(det är nu det ska ringa
om det varit film med inga)

nej
för vis
kan man bli av inga ringa alls


och askar

 

och andra träd
i alla fall

 

ringa ringt
rang roll och rebus

 

sa mormor

*

fuck all the talltalks highwalks and longlocks

look who took the call

 

 

talks of all walks that ever been
but never
walked for those who fall between

 



all fucking all wholes



fucking call call


call fucking call

 

them all fucking tall talks

rolewalks

 

 

role doesn't lead you to
total control

 

fuck you all

 

fuck you

 

all tall ones that walk on

 

 

 

walk on

walk on

 

 

other´s talk

 

 

fuck all those who
don't try their shoes for the reason
"To tall"

 

 

ball
swing that ball

 

throw that role to hell and spell'em spiders

 

yell and never

go with your back
faced

 

my call

*

total control isn't more

than a show

to pay Paul

 

for a roll that doesn't exist

 

(jamenvisst

minimalist jamenvisst)

 

aj

 

 

and a branch in your eye

*

fire

 

fire

 

big big why

 

lier

 

 

don't stay there say die
you know there where fire

 

in the call

total control

 

of good morning

 

good bye

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 146 gånger
Publicerad 2011-10-06 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri