Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst trött heten smyger sig sakta fram

Känner mig så trött orkar ingenting
skulle kunna sova hela dagarna
men det vill jag ju inte göra för
hösten är så fin och mysig tid

Så nu ska jag njuta av mina höst
vandringar i skog och mark fast
trött heten smyger sig sakta fram
mår jag bra ändå så trött heten
är värd hösten när kvällen kommer
sover man så gott av att varit ute
i skog och mark




Fri vers av Ann-christin
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 16:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet känner igen mig
i din text
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin