Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånen

Vaknar
mitt i flödande ljus,
i magisk mångata.

Omfamnad,
smekt
av fullmånen.

Viskande ord i örat,
på all världens språk.
Lätt kyss på kinden,
knappt förnimbar.

Svävar åter in i sömnen,
ljudlöst nynnande
Albinonis Adagio.




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-07 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
magisk mångata och Adagio
... kan det bli mycket bättre
2011-12-20

    Bodil Sandberg
Underbart god känsla!enormt fint!!
2011-09-09

    Risto
underbar dikt!
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP