Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland ryska skriftställare och franska poeter i ett skuggspel på livets avigsida


själen ramlar ut ur dikten

ned i en lit de parade på stadens äldsta mentalsjukhus


bakom dimväggen döljs ett leende som rymmer ett helvete



döda hjältars elektriska ursinne lyser upp rummet


kring minnets flytande självporträtt
























Fri vers av D S
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-07 19:43



Bookmark and Share


  dead_prez
Extremt bra tycker jag.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S