Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till minne av Stefan Liv!

Nu när du så plötsligt bara har gått ur tiden, så är det många som just nu bara släpper en och annan liten tår
då de helt öppet bara gråter på både gator och torg
med sin sorg
För i deras ögon sett, så har du gett de alla en massa goda och fina minnen genom åren
Varit en riktig klippa
En riktig förebild
En att bara se upp till
En alldeles utmärkt hockeymålvakt med både klass och stil
En hockeymålvakt som bara älskade att hålla tätt, då du bara vägrade att släppa in några som helst mål
i din så luftiga korg
Och på grund av detta, så finns det nu många ungdomar idag som bara följer efter dig i dina spår
och vill bli lika duktig som du bara var, Stefan Liv
Så det här alstret är tyvärr det enda som jag kan ge till dig nu Stefan
som ett litet plåster på ditt och dina fans nu så färska och öppna sår
då de alla säkert redan bara saknar dig så otroligt mycket
Och då de aldrig kommer att glömma bort dig!
R i P broder

Ken Cassel
7/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-07 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Han var en av de bättre.R:I:P
2011-09-08

  anits VIP
Det är sorgligt, mycket sorgligt
tänker på hans familj
2011-09-07

  Ninananonia VIP
sorgligt är det... mycket sorgligt...

tänker på hans familj...
hans son...
2011-09-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du en Man som
kommer att saknas
i många led när han
inte längre är med!
Järnspik så orättvist
att han inte finns
här mer!
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel