Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liemannen var redan här igår och hälsade på

Hallå där, lilla söta ängel!
Vart kommer du ifrån, och vad gör du här
Och är det så att du nu bara har kommit till mig, för att säga till mig att jag numera bara lever på lånad tid
För om det är så?
Säg då hellre någonting som jag inte redan vet om
Jo, för liemannen var redan här igår kväll och sa samma sak
Men jag är inte orolig
För jag gör så som jag nästan alltid bara har gjort
Lever ut så gott det bara går, dag för dag
Tar en dag i sänder, och sen så får vi se vad det är som bara händer
Men självklart lilla söta ängel, så ska jag givetvis, bara vara rädd om mig

Hallå där, lilla söta ängel!
Vart kommer du ifrån, och vad gör du här?
Blir faktiskt lite misstänksam nu, då det numera var riktigt längesen, som så fint folk som fröken själv
bara tittade in på ett litet oväntat besök
För titta där!
Precis som jag bara misstänkte
För där så ligger jag ju nu bara hemma i sängen och drömmer så sött
utan några som helst besvär
Så söta lilla ängel!
Du måste nog tyvärr nu bara vara en liten illusion i mitt undermedvetna…

Ken Cassel
7/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-07 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel