Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring


 

Hon törstar
efter närheten
av hans andetag

en lätt beröring

erkännandet
av kärleken
dem emellan

Hon ser
synvillans oas
tillfälligheterna

en hastig beröring

sårbarheten
då törsten
överväldigar dem

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-08 11:04



Bookmark and Share


  Karin D
Det här är en känslomässigt stark dikt..tycker om den
Karin
2006-01-17

  Per Rydberg
Din dikt är som en utandning - en lätt beröring - där uttrycks kärleken. Det är varsamma ord, men jag läser in en stark kraft bakom dem! Att kunna erkänna sårbarheten är ett verkligt förtroende att visa någon annan. Här talar du enligt mig om ett viktigt 'offer' som kärleken 'kräver'! Vacker, svävande vacker kärleksdikt!!!
2006-01-08

  Dilsewat
wow, synvillans oas!!!
2006-01-08

  Smultris
Naket och vackert...

just bara saknaden av den andres andetag,
att få vara nära...Mmmm.... Ljuvt och smärtsamt.
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H