Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort nåt händer numer som är ovanligt


Tänk
Så fort nåt händer numer som är ovanligt
Så skriker man rätt ut
”klimatproblem”
”klimat förändringar”
och sånt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-09-21 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO