Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående tramps aktuella text: Vad ska nästa text som publiceras på poeter.se handla om ?


Trampanalys

Bäste tramp på poeter.se
din analys av vad vi ska ta oss te´
här i nästa moment
är statistiskt stringent
som oftast får du mig åter att le!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 23:23



Bookmark and Share


  erkki
Hehe. Vardagskul och trevligt grabbigt!
2011-09-08

    tramp
:-)) detta var roligt , tack ! Trampanalys limmisen är riktigt snygg
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick