Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människoblivande

Det tog lång tid att

bli genuin människa

Och när jag äntligen blev det

var livet nästan slut




Fri vers av ghost
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-08 07:43



Bookmark and Share


  Kalle.O
Bättre sent än aldrig....
Gillar denna.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost