Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du ska lämna mig


Men jag ber dig att stanna

Men morgonen efter så vaknar jag ändå upp helt ensam i sängen

lik förbannat

då du redan har flytt din kos

För på nattduksbordet så ligger det bara en

ensam söt liten röd ros

SLUT

Ken Cassel
8/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-08 11:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och sorgligt
2011-09-08

    ej medlem längre
Bra känsla Ken! Kärleken är i bland rå och hänsynslös.Ett mysterium i sig själv.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel