Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån noll åtta


Mitt hjärta bara skriker ut sin frustration

när misstankarna om otrohet bara kommer på tal
För hon har ju ljugit för mig förut
Så jag vet inte riktigt längre vart jag har henne
Sanning eller lögn
Sanning eller lögn gör att jag bara får mina kval
Och hon är ju så otroligt hal
Så att inte veta gör så himla otroligt ont

Mitt hjärta skriker, Varför?
Varför känner jag så här
Kan det vara så att hon inte längre håller mig något kär
Och vad har jag då bara gjort för något fel?
Eller inbillar jag mig bara allt det här
Ja, det gör så ont att inte veta
Ja, det gör så ont när hon inte vill ge mig några riktig sjysta svar
Så sanning eller lögn gör att jag bara får mina kval
eftersom jag vet ju om
att hon har ljugit för mig så många gånger förut
om andra viktiga saker…

Mitt hjärta bara skriker ut sin frustration

Ken Cassel
8/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-08 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel