Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnar den här till Jimmy Åhman, och hans Hallonflicka...


Hallonflickan och smultronflickan möttes en dag

av en ren slump
Och unga som de nu bara va, så tittade först lite försynt på varandra med förundrade blickar
innan Hallonflickan bara sade, när hon bröt isen
Hej lilla smultron!
Vad du är söt då!!

Då sken smultronflickan upp strålandes glad, och visste knappt vart hon skulle ta vägen
Men sedan denna dag så har de två varit oskiljaktiga i en strut som är gjord utav
hallon, smultron, vanilj och choklad
Och så fort någon bara äter en sådan glasstrut, så är det alltid någon
som bara kommer fram och vill ha slumpen…

Ken Cassel
8/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-08 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel