Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betterapi

 

Mina alternativ lutar

barlasten på vänster sväller

det är som att försöka navigera med karta

ur Svensk Damtidning

 

Alla prickar är halva vi

att ösa räcker inte längre

skrovet tar in nu för varje skär

 

Huvuddu är annanstans

anvisningarna ändrar färg ideligen

din huvudbry har sugit sig fast nivån bort

din spökskrivare besvarar mina mejl

 

Kan vi inte, i all enkelhet, bita av

varandras

 

 

halspulsådror




Fri vers av cilax VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-08 12:27



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Huvuddu och halva vi!! Härliga begreppsnyanser du försöker navigera med nivån bort...
2011-10-05

  Nanna X
hu så rå
2011-09-10

    ej medlem längre
Kan vi inte, i all enkelhet, bita av

varandras





halspulsådror


starkt. rått och innerligt. (Vill egentligen ha bort den där Svenska damtidningen ur denna text. Den känns inte hemma här i detta sjöfartsnytt.) Tyckte om den här texten!
2011-09-09

    glasa VIP
skärbra
sylvass

så in i märgen
är det



skickligt skrivet
2011-09-08

    ej medlem längre
Skär av.
Starkt!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt