Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata är silver och tiga är guld

Om det där händer igen, min älskade vän, det där som absolut inte får hända eller ske
Inte ifrån din sida i alla fall
För om det händer igen, så kan du börja titta dig efter en annan vän
För om man har sådana vänner som beter sig sådär emot en, som du precis har gjort
så behöver man inga fiender
Så jag hoppas att du nu bara har lärt dig av ditt misstag
och lärt dig en läxa
För om du inte har gjort det, så är det lika bra att du nu bara drar innan du bara hamnar på ett gäng famnars djup
i Bottenviken…

Prata är silver och tiga är guld

Ken Cassel
8/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel