Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text har absolut ingenting att göra med någon av mina kollegor på poeter.se. Namnet är bara ett namn!!!


B J Person igen,,,


B J Person
igen


B J Person
du saknar stil
du har ingen
egen profil
du är
en översittartyp
som aldrig
får ett nyp
som du
så gärna vill
men
ingen normal
på dig tänder till

När du andra häcklar
du andra äcklar
helt utan stil

B J Person
du saknar profil


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-08 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten