Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig vem du tror att du ser

när du bara tittar på mig
Säg mig vem du tror att jag är
För kan du känna några goda vibbar i huvudtaget, som för dig till tankarna, om att du kanske är lite kär
Lite kär, i denna där

Säg mig vem du tror att jag är, när du bara tittar på mig lite försynt
Låt tankarna dina bara få spela dig ett litet spratt, utan några som helst besvär
För kanske jag är den där, som du bara har drömt om i hela livet
om att få träffa på
Och där du bara drömmer om att det ska bli två, som hand i hand tillsammans genom livet bara gå
leendes glada
Och då vi tillsammans bara dansar lite Lambada, ifrån början till slut…

Säg mig vem du tror att du ser

Ken Cassel
8/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-08 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel