Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känd för otäckheter



Maud är nu känd för två saker

Att vi har djävligt dyr el

Och att ”vi” bara har ett bilmärke mer, i landet


Det måste va nåt för hon som sa att hennes

Lärare var Jesus och rektorn trodde sej vara Gud

Så vad tror Maud

Att hon gjort nåt för landet

Eller spelat Gud, eller kanske mer, själva fan…

I alla fall i ”Tröllhättan” och för de arbetare

Som finns där, men de räknades väl inte

I en centerpartisiskt samhälle


När hon kan bli galjonsfigur för att

Endast ett bilmärke finns kvar i landet

Och att vissa (t ex pensionärer) får välja

”mat eller värme”

Tacka för det televerket

Nej förlåt Maud




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 04:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Märkligt med denna distinktion mellan Jesus och Gud.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO