Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnar nu det jordiska , rent visuellt och verbalt, alltså...


"Exkrementalistiskt !"

Exkrementer
motbjudande "experimenter"
inbjudande till incidenter
utförda av dissidenter
protesterande kontrahenter
bortseende från ekvivalenter
blivande patienter
på hårdbantade hospital
lidande helvetets kval
en epidemi så total
en pandemi ,helt "abnormal"
en "akademi", olidligt banal
med denna extravagans
vigs du in i en seans
kan dra en vass lans
öka din chans
att uppnå balans
avslutar detta infantila
med citat så subtila
att t o m virila
slutar att smila ! .......




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-09 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska