Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min brinnande vän


 

Du brann inuti
var rädd
för den kalldusch
som kunde komma

Men vännen
det blöta torkar
om det verkligen
faktiskt händer

kölden du tvingar fram
är dock svårare
att råda bot på
då den trängt ända in

Så brinn
vännen min
inget är värre
än att kväva sig själv

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-01-08 18:42



Bookmark and Share


  Rachel Roth
ömsint vänskapsdikt...mycket!
2006-01-09

  Smultris
Tack Anna... för att du finns:)

Att du alltid orkar lyssna på mig...
Du är bäst i världen...

*Kram*
2006-01-08

  Per Rydberg
Det är vänskapens ord du talar med! Såna ord som din dikt är det varma stöd som en verklig inlevelse kan ge. Det spiller vidare till mig! Fina ord!
2006-01-08

  Roger VIP
Du har fångat dilemmat, frusit en bild av din vän. Hoppas att hon tar sitt förnuft till fånga...Mycket vackert skrivet, ömsint och omtänksamt
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H