Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra fotomodellen sa till honom helt allvarligt

Du kan inte tvinga mig att börja älska dig!
För om du ska ha en chans att fånga mitt intresse, så måste du allt börja skärpa dig
och bjuda mer på dig själv
Vara riktigt generös och ödmjuk och snäll
Vara en riktig gentleman
För jag är inte billig i drift
Så risken finns att du kanske måste börja jobba i dubbla skift för att ha råd med mig
För som du nu kanske förstår så nöjer jag mig inte med de små smulorna
Små potatisen
Inte nu när jag vet att jag kan få något så mycket bättre än så
Så hej och hå!
Så ska du få mig får du allt börja kämpa på…

Ken Cassel
9/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-09 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel