Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans med dig

så är jag aldrig rädd, eller för att bara bli sedd
För med dig så känner jag mig helt säker
Så om någon nu bara vill mig någonting illa, så vet jag att du bara står där helt beredd för att försvara mig
då du inte låter någonting ont, bara få hända mig
Och det är vad jag kallar för äkta kärlek om något
Och det är väl därför som jag älskar dig, så otroligt mycket
Ja, var så säker
Du är både en fin vän och en god människa, och till på köpet riktigt rolig att bara umgås med
Och det kan ju inte bli mycket bättre än så...

Tillsammans med dig

Ken Cassel
9/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-09 19:18



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fina rader. =)
2011-09-11

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-09-10

  Ninananonia VIP
Den här gillar jag..

Jättefin.. direkt från hjärtat ditt :)
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Jättefin
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel