Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycksfåglarna!

Här så sitter det just nu två små sångfåglar på en varsin pinne i en bur, och bara ventilerar sig för varandra
när de bara sjunger riktigt vackert för fulla muggar
Undrar själv bara vad de kvittrar om, för, för mig så låter det bara som om de sjunger och kvittrar
en vacker liten kärlekssång för varandra
En sång som om de bara drömmer om, som om de bara vore helt fria
Och där hanen till henne mer än gärna och av glädje, till henne skulle fria
För det är då som en kund i djuraffären bara kommer fram och köper upp den ena sångfågeln…

Ken Cassel
9/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-09 19:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja..den var sorglig...vilka olycksfåglar..

hi,hi...
2011-09-09

  Ninananonia VIP
Ja..den var sorglig...vilka otlycksfåglar..
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
oj missade sista raden ha ha ..du det var ju sorgligt ha ha
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Gulligt
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel