Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen blöder


när du försiktigt
utforskade mig
en liten rävhona
tisslade och tasslade
vem är jag
vem är du
du river
det vackra
en tavla
dess får
dess blod
av oförstådd
förbannad
riktig
livsfarlig ren
och
döende
kärlek




Fri vers av Marvin
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-09 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin