Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effekten efter en berusads röst i ens öra.

Tårar som rinner och rinner
Tiden som långsamt och outhärdligt försvinner
Timmarna från nu och framåt blir mitt sinnes plågor
Allt: mitt hjärta, min själ och mitt sinne brinner i eldens lågor

Elden från det vars celler mig skapa
Det vars ord idag får mig att tårfylld sökandes gapa
Sökandes efter vadå(?)
Jo efter den som borde varit min beskyddare då
Vadå då (?)
tänker ni nu
Jo från barndom och fram till nu
Och sorgligt nog i framtiden med..




Fri vers (Fri form) av Della
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-09 22:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ord... denna effekt...berör..
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della