Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack

Lusten till dig

drev en dag mina fötter om varandra

och fram till avsatsen där du redan stod

och tittade ner

 

Kom, vi lyfter, lättar

Mot en öppnande himmel

som varit lockstängd så länge

 

Det är här

som ditt skratt porlar

och du blåser din röst i mitt öra,

säger:

”Jag kunde inte ha gjort det utan dig”




Fri vers av Samed
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-09 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samed