Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV reklam om kärleks hopp


Nu gör man TV reklam för hur
Man ska att lära sej knepen, hur man dejtar…
Hur man får fast nån
Hur man blir ”ett par” med nån

Och man undrar ibland
Hur gjorde man förr
Hur kunde släkterna leva vidare
Förr ö h t, utan alla dessa knep?

Då ”man inte” kunde lära sej knepen
De där om att man kanske möts
Man blir tänd
Känner hur ens inre vibrerar för den andra

Och vid lyckliga tillfällen vibrerar man tillsammans
Och extra lyckliga tillfällen vibrerar i takt
Eller i alla fall
I ett slags duo….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-09-12 17:23



Bookmark and Share


    NejTack
knep har ju alltid funnit bara det att förr så frågade man "brodern" eller någon annan "kunnig", håller dock med om din dikt annars skulle jag inte kommentera, får bara lite ryck "sej" och "Förr ö h t"...du har säkert skrivit det med mening men jag rycker till ändå haha, gillar dikten ändå
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO